A természetből gyűjtött tudás Önnek

Ai.R

SZERVES ÉS FENNTARTHATÓ MEZŐGAZDASÁGI RENDSZER A TERMÉSZETTŐL ÖNNEK

Ha nem változtatunk az eddigi művelési módokon, akkor már csak 60 aratás van vissza az emberiségnek – ezt kell megváltoztatnunk.

Ai.R ReBuSch

PACEM AGRIS

Ha nem változtatunk az eddigi művelési módokon, akkor már csak 60 aratás van vissza az emberiségnek. Ezt tudjuk visszafordítani. Struktúrát adunk a talajnak, élet viszünk bele.

ReWater

Speciális vízkezelési módszerünk melynek révén csökken a vízfelhasználás, a növények jobban veszik fel a vizet a szükséges mértékig és megakadályozza a túlzott vízfelvételt valamint segíti a tápanyagok optimális bevitelét a növényi sejtekbe.

ReAi.Ry

Két teljesen biológiai összetevőből álló termékünk a megfelelő - a talaj állapotától függő - arányban történő bevitele jelentősen segíti a növények fejlődését, a megfelelő biológiai életerő fenntartását, kialakítását. A lombtrágya és növényvédőszer termékünk teljesen biológia komponensekből állítjuk elő és semmilyen negatív hatással nincsen a beporzókra, nincsen várakozási idő vagy bármilyen felhasználási korlátozás.

Re-IT

A rendszert fejlett agrár IT köti össze és vezérli, ami a komponensek adagolását és a növényegészségügyet is lefedi. Kiemelkedő prognózist, riasztást és felmérést biztosít.

Elements of our complex system

Pacem Agris
ReWater
ReAi.Ry
Re-IT

TALÁLKOZZUNK!

Találkozzunk a Planet Budapest 2021-en, a 6C standnál!

November 30. – December 5.

www.planetbudapest.hu

 

A rendezvényen való megjelenésünket a Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatja.

KÖVESD A TÖRTÉNETET

Ai.R